Lite information om bostadsrättsföreningen

Centralt i Nynäshamn, mellan Vikingavägen och Månbergsvägen ligger bostadsrättsföreningen Månberget med 123 lägenheter. De fyra husen (alla är utrustade med hiss) som ligger samlade kring en gård, är byggda på ett högt berg som givit bostadsrättsföreningen dess namn.

Lägenheterna är välutrustade och har genomtänkta planlösningar, vidare finns kabel-TV-uttag (avtal med ComHem), bredbandsuttag för Internet och telefoni (gruppanslut-ningsavtal med Bredbandsbolaget). Det finns 3 välutrustade tvättstugor, 84 garageplatser, 15 parkeringsplatser med eluttag samt 7 gästparkeringsplatser. Värme och varmvatten levereras via fjärrvärmenätet.

I Månberget finns också utrymmen för de boendes trivsel, som t. ex. samlingssal för ca 50 personer, festlokal (med en enastående havsutsikt) för ca 20 personer, bastu med solterrass och hobbylokal för enklare arbeten/reparationer.

Från Månberget har man en storslagen utsikt över havsbandet och hamnen, där man ser segelbåtar, motorbåtar, färjor som bland annat går till Gotland, Lettland och Polen samt kryssningsfartyg. Vidare finns mindre turbåtar som trafikerar de närliggande skärgårdsöarna och Gotska sandön.

Det centrala läget gör att det är gångavstånd till det mesta av den service som våra boende på Månberget efterfrågar, som till exempel i centrum belägna affärer, restauranger, vårdcentral, tandläkare, apotek, post, polis, nämndhus och övriga kommunala och statliga verksamheter, kyrkor, biograf, hamnterminal m.m. Att promenera till pendeltågsstationerna från Månberget tar ca 10 minuter. Den lokala busstrafiken har hållplats utanför föreningens fastighet Vikingavägen 17. Med bil når man inom en timme centrala Stockholm och Södertälje.

Nynäshamn erbjuder stora möjligheter för ett stimulerande friluftsliv, både för dem som älskar havet, att vandra i stora naturområden, och uppleva en levande kulturbygd. För den golfintresserade finns det en golfbana (en vacker 27-hålsanläggning) i Körunda som ligger cirka en mil från Månberget.


 

Kontakt

Adress:

Månbergsvägen 4 plan 1
149 30 Nynäshamn

Ordförande:
Anders Löfgren
mobiltelefon: 070-583 16 36
e-post: anders.lofgren@halofgren.se

Sekreterare:
Juss Ingermaa
mobiltelefon: 073-358 70 12